Welkom! Leuk dat u op onze website komt kijken! Sinds 2005 fotografeer ik hobbymatig, vanaf 2016 ben ik voor mezelf begonnen als fotograaf met een kvk nummer. Sinds die tijd fotografeer ik ook in opdrachten en heb ik al vele mooie en leuke dingen mogen doen, zoals bruiloften, feesten, fotografieopdrachten voor brandweer Twente bijvoorbeeld, en interieurfotografie.

Sinds 2021 werkt Kim ook mee in ons bedrijf, zij is mijn partner. Zij is verantwoordelijk voor deze website, social media, administratiewerkzaamheden en daarnaast fotografeert zij ook. Zij wil zich meer toeleggen op studiowerk in combinatie met familiefotografie.

Kijk voor meer werk van ons in onze portfolio, in het hoofdmenu, en voor een eerste indruk, kijk hieronder in de galerij. U mag altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. info@schippersfotografie.nl

Voor al onze urbex – avonturen hebben we een aparte pagina aangemaakt, te vinden in het menu. Daar plaatsen we alles met betrekking tot urbexfotografie. Urbex is onze hobby en daar fotograferen we verlaten locaties. Lees op die pagina meer over wat urbex is en hoe het in zijn werk gaat.