BABY’S FIRST YEAR!

Het eerste jaar veranderd je baby enorm. Van een klein baby’tje zal je kind uitgroeien in het eerste jaar tot een kleine taart etende dreumes! Wil je helemaal niets missen van het eerste jaar van je kindje? Boek dan bij ons een baby’s first year fotosessie. Dit zijn 4 fotosessies gedurende het eerste jaar van je baby, uit te breiden met eventueel een zwangerschapsfotosessie bij ons in de studio. Aan het eind van het eerste jaar maken we een professionele fotoboek twv. €200,-, door ons samengesteld met alle mooie foto’s die we hebben gemaakt afgelopen jaar! Zo is alles in 1 keer gebundeld en zul je nooit meer foto’s kwijtraken. Echt een prachtige investering voor later.

De volgende momenten worden het eerste jaar gefotografeerd:

NEWBORN – tot 3 weken na de geboorte komen jullie bij ons in de studio foto’s maken, met papa, mama en eventuele broertjes en zusjes. Zo mooi, zo’n nieuw leven……

Op verzoek kom ik bij jullie thuis, en neem ik alle spullen mee. Hier zit wel een meerprijs van €75,- aan vast (tot 10 km buiten Wierden). Bij deze shoot zitten 10 bestanden inbegrepen. Ik ben dan 1,5 tot 2 uur bezig met fotograferen.

3 – 4 MAANDEN – tussen de 3 en 4 maanden komen jullie weer langs om toffe foto’s te maken bij ons in de studio. jullie kleintje kan goed lachen contact maken, lekker op de buik liggen, misschien wel al een beetje de voetjes vastpakken…. We maken foto’s met diverse achtergronden, stofjes en props. Dit keer zonder eventuele broers en zussen. De sessie duurt een uur ongeveer en er zitten 5 bestanden bij inbegrepen.

8 MAANDEN – Wat is jullie kindje veranderd! Hij/ zij kan zitten, lachen, heeft misschien al een tandje, al bezig met tijgeren, kruipen misschien wel…. tijd voor nieuwe foto’s!! Beetje afhankelijk van het seizoen is dit een leuk moment om buiten foto’s te maken. Het mag natuurlijk ook in de studio, het is maar net waar jullie voorkeur aan geven. Eventueel met broers en zussen. Ook hier mogen jullie 5 bestanden uitzoeken uit de galerij. Ik ben dan een uur aan het fotograferen ongeveer.

1 JAAR! – HIEP HIEP HOERAAAAAAA!!! De laatste fotoshoot om het eerste jaar af te sluiten doen we met een taart! De cakesmash fotoshoot doen we in de studio, daar hebben we alles om fantastische foto’s te maken. Deze shoot duurt 1,5 uur en sluiten we af met een splash fotosessie. Lees hier meer over de cakesmash fotoshoot. Jullie mogen kiezen uit alle thema’s die we op dat moment aanbieden.

We bieden 2 pakketten aan: 1 met en 1 zonder zwangerschapsshoot.

Premium Pakket:

Dit pakket kost €850,-. Wat krijg je daar nu precies voor?

  • 4 fotosessies zoals hierboven beschreven.
  • Professioneel fotoboek van 25 x 25 cm met plexiglas voorkant twv. €200,-
  • Alle digitale bestanden die je na elke fotoshoot kiest. Dit zijn er in totaal 30.

Als je deze fotosessies allemaal los boekt, dan kost het bij elkaar: €922,- Dat is toch een mooie korting van €72,- .

Deluxe pakket:

Willen jullie de zwangerschapsshoot er ook bij boeken? Dan komt er nog €125,- bij. U krijgt dan op deze fotoshoot nog een klein beetje korting (a €25,-). Boekt u deze shoot er dan ook bij, dan kost het baby’s first year pakket in totaal €975,-.

Het fotoboek:

We bestellen onze fotoboeken bij een professionele drukker. Het boek is 25 x 25 cm groot en bestaat uit 22 pagina’s (optioneel uit te breiden tegen een meerprijs). Er is keus uit allerlei kleuren die jullie zelf mogen kiezen.

En wat we echt heel erg tof vinden is dat de voorkant van het fotoboek uit plexiglas bestaat. Dat geeft het echt wat extra’s. We kiezen een foto die achter het 3 mm dikke plexiglas komt. Zo krijg je een enorme blikvanger voorop het album.

Echt een juweeltje voor nu en later!

Betaling:

Niet geheel onbelangrijk: de betaling. We snappen dat het een groot bedrag is om in 1 keer te betalen. Even afhankelijk van welk pakket jullie boeken, delen we het bedrag door 2 of 3. Zo betaal je na bepaalde fotoshoots het bedrag in gelijke delen, zodat je na de laatste fotoshoot klaar bent met betalen. Ook het fotoboek is dan al betaald en kan dan meteen naar de drukker als we klaar zijn met het uitzoeken van de foto’s. Een aanbetaling voor de taart is dan ook al voldaan. Verwerkingstijd is tussen de 2 en 3 weken bij de drukker. We controleren het album eerst zelf voordat we het overhandigen.

Premium pakket:

Dus nemen jullie het pakket zonder zwangerschapsshoot? Dan betaal je het bedrag van €850,- delen door 2: €425,- na de 1e fotoshoot (newborn) en €425,- na de 3e fotoshoot (8 maand sittersessie).

Deluxe pakket:

Nemen jullie het pakket met de zwangerschapsshoot? Dan betaal je in totaal €975,- delen door 3: €325,- na de 1e (zwangerschapshoot), 3e (3 mnd fotoshoot) en 5e fotoshoot (cakesmash!).

Mochten jullie nog vragen hebben mogen jullie ons natuurlijk altijd benaderen. We zijn bereikbaar via mail, whatsapp, facebook messenger en zelfs via insta. Bellen mag natuurlijk ook altijd. Zie voor onze gegevens onze contactpagina.