EXPOSITIE

schippersfotografie, kunst, digitale kunst, expositie, urban exploring

Vanaf 17 januari 2023 gaan we met ons fotografiewerk exposeren in het ZGT Almelo. Deze werken zijn ook te koop voor particulieren. De werken waar we mee exposeren hebben 1 formaat: 105 cm x 70 cm. Geen kleine werken dus, en echte blikvangers voor aan je muur! Ze zullen €235,- per stuk gaan kosten. Wil je een ander formaat? Dat kan! Kijk vooral in onze webshop.

schippersfotografie, kunst, digitale kunst, expositie, urban exploring

De werken die we verkopen komen voort vanuit onze urban exploring hobby, waarbij we diverse landen hebben bezocht om de meest toffe, verlaten plekken te fotograferen. Deze foto’s geven vaak een bijzonder beeld hoe een plek eruit komt te zien als er niemand meer naar omkijkt. Elke plek heeft dan ook een bijzonder verhaal. We hebben al veel verschillende plekken gezien, boerderijen, kasteeltjes, kloosters, kerken, particuliere woningen, fabrieken, verlaten satellietenpark, ziekenhuizen en autokerkhoven.

Een greep uit ons expositiewerk:

Wilt u meer van ons zien? Of meer keus uit een werk van ons? Dan staan al onze werken ook op de website van werk aan de muur. Werk aan de muur is een samenwerkingsverband om kunstwerken/ foto’s bij de mensen thuis aan de muur te krijgen. U kunt ons werk via daar dus ook kopen en zij regelen de rest! Hieronder een indruk van alle werken die we verkopen bij werk aan de muur.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij onszelf foto’s op groot formaat te bestellen, en op verschillende materialen. Kijk vooral ook in onze webshop.