PORTRET – EN FAMILIEFOTOGRAFIE

PORTRETFOTOGRAFIE

Portretfotografie, is naast bruidsfotografie, ontzettend leuk om te doen. Het vastleggen van emoties en gezichtstrekken is bijzonder, en aan mij de taak om dat zo goed en zo mooi mogelijk naar voren te laten komen.

Ik kan mensen op een natuurlijke manier buiten fotograferen, maar ik kan ook in mijn mobiele studio mensen vastleggen. Ik kan eventueel bij mij thuis een studio opzetten, maar ook bij mensen zelf thuis. Het is maar net wat u prettig vind.

Op dit moment hebben we tijdelijk een studio tot onze beschikking, totdat we een meer definitieve locatie hebben gevonden. Koffie en thee staat klaar en wees vooral welkom  Fotografie in onze studio geschiedt wel op afspraak.

Kijk in mijn portfolio voor een kleine indruk hoe ik portretten fotografeer. Wilt u meer informatie over tarieven, kijk dan hier.

FAMILIEFOTOGRAFIE

Familieshoots zijn altijd een feestje om te fotograferen! Vaak maak ik gebruik van verschillende materialen om de foto’s net even wat leuker en interessanter te maken. Dit breekt ook vaak het ijs bij de shoot zelf en uiteindelijk gaat het om het plezier wat iedereen heeft toch?

Kijk voor een kleine indruk hieronder en anders voor de tarieven, kijk bij de tarievenpagina.