STUDIO

Onze studio is vanaf 1 maart 2022 geopend aan bedrijvenpark Twente 417 te Almelo. We werken uitsluitend op afspraak. Een kleine rondleiding:

 In onze studio zijn alle faciliteiten aanwezig: een keuken, waar koffie en thee gemaakt kan worden. Ook kan er eventueel een fles gemaakt/ opgewarmd worden. We hebben ook cup a soup en tuinkruidenbouillon in onze keuken. Dat is vooral fijn als de fotosessie langere tijd in beslag neemt, bijvoorbeeld bij een cakesmash sessie. Daar mag gerust gebruik van gemaakt worden. 

We hebben ook een toilet in onze studio. Het toilet is zo groot, dat er eventueel ook in omgekleed kan worden voor (as) mama’s, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsshoot, waarbij meerdere keren omgekleed wordt. Dit kan dus in alle privacy en rust. 

Bij een go to skool shoot, kunnen ouders fijn met een kop koffie of thee plaatsnemen aan onze grote tafel, terwijl zij hun kroost bekijken van een afstandje. In de studio is alles vanaf de grote tafel te overzien. Knus, maar toch ruim. We hebben meerdere doeken hangen, zodat we snel aan de slag kunnen. 

We hebben speciaal een hoek ingericht voor fotosessies met kleine kinderen. Denk aan cakesmash sessies, sessies met zittende baby’s (sittersessie) etc. We hebben in die hoek ook een commode staan, zodat ouders hun kind kunnen verschonen. Er hangt ook kleding in de hoek die gebruikt kan worden voor met name cakesmash shoots. Op dit moment hebben we vooral kleding in mt 80. Ook zijn er handdoeken, billendoekjes en (neutral) zeep aanwezig. Kortom, alles is aanwezig voor een geslaagde fotosessie! 

Voelt u zich vooral welkom in onze studio!

NB. Omdat wij op de eerste verdieping van het pand zitten, en er alleen een trap aanwezig is, zijn wij niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn.