TARIEVEN & BETALING

Hieronder vermelden we alle tarieven van de diensten die wij aanbieden. Voor meer informatie over een bepaalde fotosessie, verwijzen we u naar de betreffende pagina. Deze kunt u vinden onder onze portfolio in het hoofdmenu. Voor vragen kunt u altijd contact met ons leggen via de mail: info@schippersfotografie.nl of bel ons, ons telefoonnummer staat op onze contactpagina.

Hoe gaat de betaling?

Na afloop van alle sessies voor particulieren, in de studio of daarbuiten, wordt er direct betaald via een betaallink van de bank. Daarna gaan wij aan de slag met het bewerken van de foto’s. We streven ernaar om de foto’s binnen 10 werkdagen in de online galerij te zetten.

Hoe werkt het kiezen van de foto’s?

Wij maken gebruik van een galerij systeem, genaamd Shoots & Goods. We uploaden alle bewerkte foto’s naar deze galerij, waar u dan vervolgens een link en wachtwoord van ons krijgt via email. De galerij is enkel met het wachtwoord te bekijken.

Bij de betreffende fotosessie krijgt u 5 of 10 gratis foto’s, deze kunt u selecteren en vervolgens meteen downloaden als u klaar bent met bestellen. U kunt ook meer foto’s selecteren dan alleen de 5 of 10 gratis foto’s, dan betaalt u een meerprijs. Voor alle foto’s geldt, per stuk €10,-. Wilt u alle foto’s uit de galerij (doorgaans meer dan 10 extra foto’s) dan betaalt u €85,-. Of dit nou 15 of 25 extra’s foto’s zijn, dat maakt niet uit.

Fotoproducten

Shoots & Goods levert ook fotoproducten. We hebben een selectie voor u gemaakt waar u fotoproducten kan kopen. Denk aan sleutelhangers, fotoprints, foto’s in een (harmonica) boekje, kortom er zijn veel mogelijkheden! Dit kunt u allemaal in 1 keer afrekenen bij Shoots & Goods.

Wij komen daar in principe niet meer tussen als fotograaf. Alles wordt via Shoots & Goods afgehandeld. U kunt betalen via Ideal of Bancontact. Voor de volledigheid: de galerij is te bekijken, waarbij ons logo als watermerk in de foto’s staan, plus een copyright tekst. Na het bestellen zijn alle foto’s in de hoogste kwaliteit, zoals wij de foto’s uploaden, voor u te downloaden. Uiteraard zonder logo en copyright tekst.

Foto’s op groot formaat / verschillende materialen

Wij kunnen ook foto’s leveren op diverse afmetingen, tot aan een grote van 1500 x 1000 mm op diverse materialen. Voor dit soort fotoproducten, zoals een foto op plexiglas bijvoorbeeld, hebben we een andere leverancier dan Shoots & Goods. Informeer vooral naar de mogelijkheden!

Hieronder de tarieven van onze studio, bruidsfotografie en andere diensten die we aanbieden.

Bij vragen mag u altijd contact met ons leggen, u vind onze gegevens hier.