ZWANGERSCHAP & KIDS FOTOGRAFIE

Kim maakt foto’s van kinderen voornamelijk in de studio. We bieden verschillende soorten fotoshoots aan variërend vanaf geboorte tot en met 4 jaar, maar ook zwangeren zijn van harte welkom!

| Zwangerschap |

In de regel is het het mooist om tussen de 30 en 34 weken zwangerschap een fotoshoot te doen. Zwangerschapsfotografie kan bij ons in de studio of buiten, het is maar net waar jullie je voorkeur aan geven! Een zwangerschapshoot boek je bij ons voor €149,-, we maken dan ook foto’s met eventuele andere kinderen.

| Newbornfotografie |

Er zijn materialen in de studio aanwezig om newborns te fotograferen. Er is veel keus uit achtergronddoeken en layers om uw baby professioneel op de foto te zetten. Een newbornshoot vind plaats bij ons in de studio, en kost €199,-. Jullie baby wordt gefotografeerd als hij/zij ongeveer 2 weken oud is. We zijn dan ongeveer 1,5 tot 2 uur bezig met fotografie. Wij houden van ongedwongen poses en zullen baby’s dus niet in aparte poses fotograferen, of strak ingebakerd, zoals je wel eens ziet, dat is gewoon niet onze stijl. We houden van spontane, ongedwongen fotografie. We proberen baby’s wakker en slapend te fotograferen, maar zoals voor alle kinderen geldt: Die laten zich niet dwingen. Er is mogelijkheid om bij ons in de studio in alle rust te voeden, knuffelen en te verschonen. We nemen uitgebreid de tijd om prachtige foto’s van jullie kleintje te maken.

| 6 – 12 maanden |

Vinden jullie het als ouders leuk om de ontwikkeling van jullie kindje vast te leggen voor later? Dan zijn fotoshoots met jullie kleintje met diverse achtergronden wat voor jullie. Vanaf ongeveer 6 maanden is het het leukst om je kindje te fotograferen, omdat de meeste kindjes dan zelfstandig gaan zitten. Voor 6 maanden is foto’s maken natuurlijk ook mogelijk, maar hou er dan rekening mee dat de diversiteit qua poses in foto’s wat minder zullen zijn.

Kijk hier voor meer foto’s van de sittersessies die we doen in de studio.

| 1 jaar – cakesmash (smash & splash!) |

Jullie kindje wordt 1 jaar! Deze mijlpaal wordt vaak vastgelegd in een zogenaamde cakesmash fotoshoot. Aansluitend aan de cakesmash vind de splashfotoshoot plaats, jullie kindje mag dan plaatsnemen in een badje in de studio, en daar maken we ook foto’s van. Kortom, jullie kindje gaat weer schoon naar huis ;). De cakesmash / splash-fotoshoot bieden we aan in verschillende thema’s, maar er is ook zeker ruimte voor eigen ideeën. Laat het vooral weten, vinden we alleen maar leuk! Cakesmashes worden minimaal 1 maand van tevoren geboekt ivm levering van de taart. Een cakesmash fotoshoot kost bij ons €225,-. Het maakt niet uit welke thema je kiest en het is altijd inclusief taart. | Lees hier meer over cakesmash/ splash shoot |

| 4 jaar – Go to Skool! |

Als je vier jaar wordt, veranderd er veel in het leven van een kind. Jullie kind gaat voor het eerst naar school, veranderd misschien wel van opvang, ontmoet nieuwe mensen, je kind wordt meer aangewezen op zichzelf. Een spannende periode, ook voor jullie als ouders. Wat is er dan leuker om deze mijlpaal vast leggen? In 2 verschillende settingen zouden jullie je kind vast kunnen leggen. We hebben een vintage schoolthema / achtergrond, waarbij we gebruik maken van een echt oud schooltafeltje met stoeltje, kistjes vol met leuke items zoals prentenboeken, bouwstenen, knuffelbeer etc. Of gaan jullie liever voor stoer, met een graffiti-achtergrond compleet met eigen fiets en eigen rugzak, slingers en confetti? Hoe dan ook, beide thema’s leveren supertoffe foto’s op! U kunt ook kiezen om beide thema’s in 1 sessie te fotograferen, dan hebben we een combinatieprijs. Prijzen vind u op de tarievenpagina. Lees hier meer over de go to skool shoot.

 

Uiteraard is het mogelijk om uw kind op alle leeftijden te fotograferen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!