ZWANGERSCHAP

Hoera! Je bent zwanger! En wat is nu leuker dan om je mooie buikje vast te leggen? Je bent van harte welkom met je partner en eventuele andere kinderen om bij ons foto’s te komen maken, in de studio of buiten! Mocht het buiten qua weer niet optimaal zijn om foto’s te maken, kunnen we altijd naar de studio.

In de regel maken we de zwangerschapsfoto’s tussen de 30 en 36 weken zwangerschap. De zwangere buik komt dan mooi naar voren toe. De shoot kost €149,- en duurt ongeveer een uur.

Je mag gebruikmaken van een aantal zwangerschapsjurken die ik heb. Ik heb op het moment de volgende kleuren hangen: Wit/gebroken wit – roze – geel – donkerrood. Je bent van harte welkom om zelf kleding mee te nemen. Ik probeer in 1 sessie wel 2 verschillende jurken te fotograferen op 2 verschillende achtergronden / settingen. Client closet zit bij de prijs in. Omkleden kan in de studio, geen enkel probleem.

We hebben ook verschillende kleuren achtergrond: op dit moment fotografeer ik veel in zwart, beige en lila achtergrond. Wit is ook een mogelijkheid.